Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Bătrân găsit mort la Marineşti – Întregalde. Grajdul în care se afla a luat foc de la un trăsnet

Publicat

Un bărbat de 71 de ani a fost găsit mort, luni seara, în gospodăria sa din satul Marineşti, în apropiere de Întregalde. Bătrânul se afla într-un grajd ce a fost distrus în incendiu.

Din primele informaţii, grajdul a luat foc în urma unui trăsnet. Gradul se află pe un deal, la o anumită distanţă faţă de casa victimei. Focul a fost observat de soţia bătrânului, care însă nu a mai putut face nimic pentru a-l salva. Accesul în zonă este dificil. Oamenii legii au constatat decesul bărbatului, în cauză fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care s-a produs tragedia.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din comuna Întregalde, sat Marineşti, cu privire la faptul că, în jurul orelor 22.00, un fulger a lovit grajdul situat la aproximativ un kilometru de locuinţa sa, iar soţul său, în vârstă de 71 de ani, care se adăpostise în grajd, a fost lovit de trăsnet şi a decedat.

Din cauza descărcării electrice, grajdul a luat foc, iar în interior au ars şi două bovine.

Având în vedere condiţiile atmosferice şi relieful greu accesibil, deplasarea echipei de cercetare însoţită de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi medic legist a fost amânată pentru dimineaţa acestei zile.

În prezent, cercetările sunt în desfăşurare, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax