Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bătrână de 90 de ani din Şpălnaca, lângă Hopârta – Alba, salvată dintr-o fântână

Publicat

Pompierii militari, împreună cu doi localnici din localitatea Şpălnaca, comuna Hopârta au intervenit, duminică seara, pentru a salva o bătrână care căzuse dintr-o fântână cu apă.

Femeia, în vârstă de 90 de ani, încercând să scoată apă, s-a dezechilibrat şi a căzut în puţul de circa 6 metri adâncime şi un nivel al apei de 2,5 m.

Doi vecini au reuşit să pătrundă în fântână cu ajutorul unei scări şi să ţină femeia la suprafaţa apei. Pompierii au intrat în fântână şi cu ajutorul unui dispozitiv de imobilizare a coloanei vertebrale şi a unei scări culisabile au reuşit salvarea femeii.

Personalul Serviciului de Ambulanţă şi paramedicii aflaţi la faţa locului i-au acordat primele îngrijiri medicale, întrucât aceasta prezenta o uşoară stare de hipotermie, iar apoi, cu ajutorul ambulanţei SMURD, a fost transportată la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului municipal Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax