Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bătrână din Cricău, prădată de zilierii care-i lucrau în gospodărie. Cei doi tineri sunt cercetaţi pentru furt

Publicat

Doi tineri din comuna Bălăuşeri (Mureş) sunt cercetaţi de poliţişti, pentru furt calificat, după ce au sustras din casa unei femei în vârstă de 82 de ani, din Cricău, suma de 692 de lei. Cei doi lucrau ca zilieri în gospodăria femeii.

Luni, 18 iunie, la ora 18.39, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că doi tineri au sustras suma de 692 de lei, din locuinţa unei femei în vârstă de 82 de ani, din comuna Cricău, după ce au lucrat în gospodăria acesteia.

Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe cei doi suspecţi de comiterea furtului, B.R. (24 de ani) şi B.L. (17 ani), ambii din comuna Bălăuşeri, judeţul Mureş, care locuiesc fără forme legale în comuna Cricău. Profitând de neatenţia femeii, aceştia au furat banii dintr-un sertar la mobilei din casă.

Faţă de cei doi suspecţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, precum şi în vederea recuperării prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax