Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bătută crunt, de propriul fiu. O femeie de 85 de ani din Lopadea Nouă a ajuns la spital cu leziuni grave

Publicat

O femeie de 85 de ani din localitatea Lopadea Nouă a ajuns la spital cu traumatism toracic și fracturi costale, în urma unor lovituri date chiar de fiul ei, în vârstă de 50 de ani. În urma diagnosticului pus de medici, bărbatului i-a fost întocmit un dosar penal pentru lovire și violență.

Marți 13 noiembrie, poliţiştii Postului de Poliție Lopadea Nouă au fost sesizaţi cu privire la faptul că M. G. (82 de ani) din localitatea Lopadea Nouă, a fost victima unei agresiuni fizice săvârşite de fiul ei, T. G. (50 de ani), din aceeași localitate.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că, în data de 13 noiembrie, în jurul orei 15.00, pe fondul unor neînţelegeri, T. G. a lovit-o pe mama sa, M.G., cu pumnii și picioarele.

Persoana vătămată, M.G., a fost transportată la Spitalul Municipal Aiud, unde a fost diagnosticată cu traumatism toracic si fracturi costale şi a rămas sub supraveghere medicală.

Poliţişti din cadrul Postului de Poliție Lopadea Nouă au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări de către sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe. În funcţie de evoluţia stării de sănătate, concluziile medicului legist şi voinţa victimei, cercetările penale încadrarea juridică poate fi schimbată.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax