Connect with us
Publicitate

BLAJ

Bătută cu pumnii, picioarele și mușcată de către iubit, o femeie din Alba a cerut ajutorul magistraților. Ce au decis aceștia

Publicat

Un bărbat din Alba nu mai are voie să se apropie de concubina sa, dar și de copilul în vârstă de două luni, după ce bărbatul a bătut-o pe femeie. Mai exact acesta a cerut un ordin de protecție și că bărbatului să îi fie interzis să se mai apropie sau să o contacteze pentru o perioadă de timp. 

Magistrații Judecătoriei Blaj, instanța pe rolul căreia s-a judecat cauza au admis cererea femeii, în data de 6 septembrie, iar motivarea a fost făcută publică în urmă de curând.

Potrivit motivării instanței, în data de 30.08.2022, în jurul în jurul orelor 19,30, în timp ce persoana vătămată se afla în imobil împreună cu concubinul său , în urma unor discuţii, acesta din urmă i-a aplicat lovituri cu palmele peste faţă şi cu pumnii în zona spatelui. Ulterior, agresorul a prins victima cu braţul de gât, i-a aplicat două lovituri cu picioarele în zona spatelui şi a muşcat-o cu dinţii de urechea stângă.

Toate aceste acţiuni au avut loc în prezenţa fiului lor minor în vârstă de două luni, care se afla în imobil. Chiar dacă intimatul nu recunoaște decât o parte din aceste lovituri şi a faptului că şi victima l-a lovit cu palma peste față, reţinem că şi într-o astfel de situație, violenţa nu este justificată, existând un raport de forţe diferit între cei doi concubini, aspect confirmat şi de faptul că agresiunea față de victimă s-a tradus în cauzarea unor vătămări fizice.

O aspect care conduce instanţa la concluzia că incidentul a fost unul grav este faptul că cei doi concubini au implicat şi minorul în divergenţele avute. Ceea ce este cert este faptul că relația dintre cei doi concubini este una tensionată care ajunge în faza unor agresiuni fizice, acesta nefiind primul episod violent din cuplu, un incident similar având loc în perioada în care victima era însărcinată.

Într-o astfel de situaţia şi pentru a preîntâmpina escaladarea acestor violente se impune emiterea ordinului de protecţie”, drept urmare, magistrații au decis ca timp de jumătate de an bărbatul nu mai are voie să se apropie de femeie, dar nici să o contacteze.

sursă foto: captură ecran, Youtube, Oameni pentru Justiție, program de promovare al CSM.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax