Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bătuţi în propria casă de un musafir. Agresorul, un tânăr de 26 de ani din Alba Iulia, ajunge pe mâna Poliţiei

Publicat

masini jandarmi Un bărbat şi cei doi fii ai săi au fost bătuţi în propria casă de un tânăr care iniţial intrase în casa lor ca musafir. Sub influenţa alcoolului şi nemulţumint de banii primiţi după ce şi-a vândut calul, tânărul i-a lovit pe cei trei cu o bâtă. Agresiunea s-a petrecut joi seara pe strada Craivei din Alba Iulia.

Conflictul a fost anunţat prin apel la 112, joi, la ora 22.38, ora la care o femeie a solicitat ajutor deoarece, în propria locuinţă, soţul şi fiii dânsei erau bătuţi cu o bâtă de un bărbat. Imediat a intervenit un echipaj de jandarmerie care a constatat că principalul vinovat de producerea acestui eveniment este R.M.B. (26 de ani), domiciliat în Alba Iulia.

Din spusele martorilor, acesta se afla sub influenţa alcoolului şi a intrat în casa victimelor iniţial ca musafir. Nemulţumit de banii care i-au fost daţi ca urmare a tranzacţionării unui cal, a devenit violent şi, cu ajutorul unei bâte pe care o avea asupra sa, a bătut-o pe gazdă, un bărbat de 45 de ani şi pe fiii acesteia, în vârstă de 20, respectiv 21 de ani.

Un echipaj de la ambulanţă a acordat îngrijiri medicale răniţilor, iar unul dintre aceştia a fost condus la UPU Alba pentru continuarea investigaţiilor de specialitate.

Potrivit normelor de procedură penală, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, documentul care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor în cauză.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax