Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Băut și fără permis, a intrat cu mașina în două autovehicule staționate. Tânăr din Sebeș, cu dosar penal

Publicat

politia-rutiera

Un tânăr în vârstă de 19 ani din Sebeș s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident de circulație în municipiu. Băut și fără permis, acesta a intrat cu mașina în două autovehicule staționate în afara părții carosabile.

Potrivit IPJ Alba, la data de 02 noiembrie 2019, în jurul orei 17.30, polițiștii Biroului Rutier Sebeș au intervenit pentru soluționarea unui incident rutier produs pe raza municipiului.

Un tânăr de 19 ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Augustin Bena din municipiu, ajuns la intersecția cu strada Mircea cel Mare, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu o autoutilitară și cu un autoturism, care erau staționate regulamentar, în afara părții carosabile.

În urma accidentului nicio persoană nu a suferit vătămări corporale.

Polițiștii l-au testat pe tânărul vinovat de producerea accidentului cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care l-au condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax