Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Bază de agrement cu pensiune, bungalouri pe apă şi terenuri de sport, lângă Vinţu de Jos. Proiect pentru avizare, în şedinţa CL de vineri

Publicat

O firmă din Alba Iulia solicită Consiliului Local aviz pentru construirea unei baze de agrement în extravilanul municipiului şi al comunei Vinţu de Jos, cu acces din DJ 107C, după intersecţia de la „Trei poduri”, varianta între Alba Iulia şi DN7. Pe o suprafaţă totală de 6,12 de hectare, se doreşte construirea unei pensiuni cu o capacitate de cazare de 40 de camere, restaurant, bungalouri pe apă, terenuri de sport şi bălţi pentru pescuit sportiv. 

În documentaţia prezentată consilierilor locali în şedinţa de vineri, 26 iulie, se precizează că suprafaţa de teren studiată pentru PUZ-ul ce urmează a fi avizat este de 61,12 hectare şi include 5,77 hectare în extravilanul municipiului Alba Iulia şi 1,2 hectare în extravilanul comunei Vinţu de Jos, pe care firma „Newter Drum” SRL le are în comodat pe o perioadă de 10 ani, din 2013, de la persoane fizice şi/sau juridice. Restul sunt terenuri neproductive şi o porţiune din drumul de exploatare care traversează zona situată.

Investiţia presupune construirea unei pensiuni cu parter şi două etaje şi o capacitate de cazare în 40 de camere, a unui restaurant, plus 10 bungalouri amplasate pe un heleşteu. Baza de agrement va mai cuprinde terenuri de minifotbal şi tenis, loc de joacă pentru copii, bălţi pentru pescuit, aleile carosabile şi pietonale. Complexul va avea 68 de parcaje.

Accesul la perimetrul investiţiei se va face din DJ 107 care face legătura între DN 1 şi E81 şi localitatea Vinţu de Jos, prin intermediul unui drum de exploatare existent.

Precizăm că firma „Newter Drum” SRL din Alba Iulia are ca administrator pe Nicolae Balea, care deţine aceeaşi funcţie şi la „Newaport Compani” SRL Bistra, o firmă cunoscută în Alba ca executant al lucrărilor pe mai multe drumuri importante din judeţ.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pingback: VINERI: Şedinţă la CL Alba Iulia. Se votează cotizaţia la AIDA-TL, facilităţi pentru elevi şi parteneriat cu UAB pentru atragerea investitorilor | Alba24

  2. MARIS

    miercuri, 24.07.2013 at 11:19

    domnilor, e simplu, vreti aprobari de la Primaria VINT? cautati pe domnul contabil caci se aproba tot… ABSOLUT TOT… traiasca Romania si ai ei oameni care ii slujesc!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax