Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bază de tratament în Ocna Mureș. Consilierii locali au aprobat achiziția unui studiul de prefezabilitate

Publicat

O bază de tratament ar putea să ia naștere în Ocna Mureș, în viitor. Aceasta este o intenție a administrației locale, care, până acum, s-a materializat în aprobarea achiziției unui studiu de prefezabilitate. Valoarea estimată a contractului este de 13.500 lei, respectiv 2.985 euro. Studiul de prefezabilitate va fi achiziționat prin procedură directă, iar criteriul de artibuire este „prețul cel mai scăzut”.

Relansarea Băilor Sărate din Ocna Mureș este un proiect mai vechi al Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului, pe care mai multe Guverne au anunțat că îl vor iniția, însă fără rezultat.

În aprilie 2010, clădirea băilor sărate a fost demolată pentru a construi un super-market Penny, pe acea sprafață. În luna decembrie a aceluiași an, supermarketul Plus s-a prăbușit, iar în oraș nu s-a mai construit niciun alt centru comercial.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax