Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bază sportivă cu teren de fotbal, teren sintetic multisport și vestiare, construită la Teiuș de CNI. Valoarea investiției

Publicat

Compania Națională de Investiții va construi la Teiuș o bază sportivă cu teren de fotbal, teren sintetic multisport, tribune și vestiare, printr-o investiție de peste 5 milioane de lei.

Potrivit reprezentanților Primăriei Teiuș, noua baza sportivă urmează să fie construită pe strada Aleea Sportivă – în locul fostului stadion CFR.

„Un proiect modern va sta la baza acestei construcții noi, atât de așteptată de noi toți, o investiție denumită „Construire bază sportivă de tip 1, str. Aleea Sportivă, oraș Teiuș”.

Suprafața pe care se construiește este de 23.345 mp, valoarea investiției fiind de 5.086.388 lei și cuprinde stadion mare cu gazon natural și nocturnă, teren sintetic multisport și nocturnă, tribune pentru 500 de spectatori, vestiare cu toate necesitățile și căi de acces în incintă, cu parcările corespunzătoare.

Este o lucrare amplă, cu termen de execuție de nouă luni care, alături de Centrul de Tineret al orașului aflat în execuție, precum și de celelalte proiecte cu finanțare ale administrației locale teiușene (străzi ce vor intra în modernizare, etc.) vor shimba complet viața și fața orașului nostru. Iată că, prin mult efort, tenacitate și răbdare rezultatele încep să se vadă”, au transmis reprezentanții Primăriei Teiuș, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate