Connect with us
Publicitate

AIUD

Bază sportivă și școală de fotbal, pe un teren de sport aflat în Parcul Municipal din Aiud. Acord de asociere, votat în CL

Publicat

Pe terenul de sport din Parcul Municipal din Aiud urmează să fie amenajată o bază sportivă ce va include și o școală de fotbal, potrivit unui acord de asociere încheiat între Primărie și o societate comercială. În incinta bazei sportive, administrația locală va putea organiza evenimente sportive, culturale sau dedicate tinerilor. Terenul va putea fi utilizat, în baza unui program, și de către elevii unităților de învățământ din localitate. 

Consilierii locali din Aiud au votat în ședința ordinară din luna februarie un acord de asociere pentru amenajarea unei baze sportive și înființarea unei școli de fotbal pe un teren de sport aflat în Parcul Municipal, astfel încât să fie asigurată promovarea activităților sportive locale, județene și naționale prin participarea sportivilor, tinerilor la competițiile sportive / fotbalistice.

Acordul de asociere între Municipiul Aiud prin Serviciul Public Administrația Patrimoniului Local Aiud și societatea comercială Parc Arena SRL a fost încheiat pentru o perioadă de 15 ani.

Potrivit acestuia, firma are obligația de a realiza amenajarea bazei sportive și funcționalitatea acesteia, pe terenul în suprafață de 2.300 mp, ce cuprinde terenul de sport și vestiarul.

De asemenea, societatea va permite organizarea și desfășurarea în incinta bazei sportive a unor evenimente sportive, culturale sau dedicate tinerilor ca partener al UAT – Municipiul Aiud și va consemna într-un registru special toate activitățile desfășurate la obiectiv de unitățile de învățământ, sau după caz cele organizate de UAT Municipiul Aiud.

Baza sportivă urmează să fie pusă la dispoziția unităților de învățământ în scopul desfășurării  de activități sportive și pentru desfășurarea orelor de sport, în baza unui orar stabilit de comun acord cu administrația locală.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax