Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Bazinul Olimpic ar putea fi inaugurat în această primăvară. Se montează gresia pe scări și se lucrează la centrală

Publicat

După cei patru ani în care a fost închis pentru renovare, Bazinul Olimpic din Alba Iulia ar putea fi deschis în această primăvară. Acesta este anunțul făcut miercuri de vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman, pe pagina sa de socializare, care a mai precizat că în prezent se lucrează la montarea gresiei pe scări şi la centrală.

„Scaunele, saunele și lămpile de interior sunt ultimele finisaje importante la bazinul olimpic. Se lucrează la centrală și montarea gresiei pe scări. Dacă lucrurile merg în ritmul ăsta sunt convins că în perioada Paștelui în sfârșit ne vom putea bucura de bazin”, a scris Florin Roman pe internet.

În momentul de faţă, lucrările au ajuns la un stadiu de realizare de peste 90% iar finalizarea lor durează aproximativ trei luni.

A mai rămas de achitat suma de 1,6 milioane de lei pentru lucrările care vor fi executate, iar potrivit vicepreşedintelui CJ Alba, în urma unor discuţii cu preşedintele CNI, Manuela Pătrăşcoiu, suma integrală va fi plătită în luna februarie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax