Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Bazinul Olimpic din Alba Iulia, finalizat abia în iulie. Ministrul Dezvoltării, interesat de stadiul lucrărilor

Publicat

Deși programat pentru a fi redeschis albaiulienilor la începutul lunii mai, Bazinul Olimpic din municipiu nu va putea fi vizitat nici acum. Potrivit primarului Mircea Hava, lucrările desfăşurate la acest proiect au fost mult mai complexe decât se preconizase inițial, așa că finalizarea investiției a fost decalată. Chiar și așa, constructorii asigură că bazinul va fi gata la începutul lunii iulie, iar primul care s-a arătat interesat de urgentarea lucrărilor este chiar finanțatorul, Ministerul Dezvoltării.

Primarul asigură că există tot interesul pentru redeschiderea cât mai repede a bazinului olimpic, iar în acest sens au fost purtate numeroase discuții cu constructorul. „Din ceea ce mi s-a spus, lucrările prevăzute la acest obiectiv au fost mult mai complexe decât s-a prefigurat inițial, așa că termenul stabilit inițial pentru luna mai a fost depășit. Constructorul a dat un nou termen , începutul lunii iulie, dar personal nu mai vreau să mă antepronunț și o să spun doar că bazinul va fi gata în iulie”, a declarat Mircea Hava.

Hava ne-a informat și de faptul că interesat direct de această investiție este chiar ministrul Dezvoltării, Eduard Hellvig, care ar dori să inspecteze stadiului lucrărilor. Bazinul Olimpic reprezintă o investiție finanțată de Ministerul Dezvoltării, iar proiectul presupune transformarea acestuia într-un adevărat centru de agrement dotat cu sală de fitness, minibar, saună și bazine de recuperare.

Vezi cum arăta bazinul în luna martie și despre  transformarea acestuia într-un centru de agrement.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. paula

    sâmbătă, 02.06.2012 at 08:16

    Domnule HAva, dar nu se lucreaza deloc acolo. Bazinul de la schit e uscat. Unde sa mergem sa facem baie? La Mures? Pai, inseamna ca nu ati vazut ca nu este statie de epurare la Alba Iulia. Cam mintiti, domnule Hava.

  2. Raluka

    sâmbătă, 02.06.2012 at 15:52

    Ma indoiesc ca bazinul se va deschide publicului in luna iulie.
    Cand eram pa clasa a IX-a incepusem sa merg la bazin constant, dar dintr-o data s-a inchis pt „lucrari”. Cred ca o sa termin liceul si nu o apuc sa mai inot in acest bazin :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax