Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Bazinul Olimpic, un proiect încă departe de a fi finalizat. Mircea Hava crede că obiectivul nu va fi deschis nici în această toamnă

Publicat

Bazinul olimpic din Alba Iulia nu va redeschis nici în această toamnă. Cel puțin aceasta este părerea primarului Mircea Hava, care susține că încă există documente care stau la avizat pe masa Guvernului și alți 4 milioane de lei ar trebui alocați.

Deși ultimul termen de finalizare oferit pentru acest obiectiv de investiție este 1 septembrie, reprezentanții administrației locale sunt convinși că nici această dată nu va fi respectată. Primarul Mircea Hava susține că singurul care ar putea oferi răspunsuri vizavi de data la care va fi redeschis bazinul este actualul Guvern, pe masa căruia se află încă, de ceva vreme, documente ce așteaptă avizare. Primarul se întreabă și cine vor fi cei care vor trebui să fie trași la răspundere pentru termenele depășite și din buzunarele cui vor fi achitate penalitățile.

Lucrările de renovare a bazinului olimpic din Alba Iulia și implicit toate costurile aferente sunt finanțate de Compania Națională de Investiții. Termenul prevăzut inițial pentru finalizarea investiției a fost luna mai, iar ulterior constructorul a amânat redeschiderea pentru luna iulie, respectiv începutul lunii septembrie. La final de august, proiectele bat în continuare pasul pe loc.

Bazinul olimpic din Alba Iulia ar urma să fie transformat într-un centru de agrement, dotat cu sală de fitness, minibar, saună și bazine de recuperare. Vezi cum arăta bazinul în luna martie și despre  transformarea acestuia într-un centru de agrement.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. toma

    miercuri, 29.08.2012 at 13:40

    Nu mai aruncati pisica in curtea altuia, dom primar. Pina de curind, dv. ati fost la putere. Cite termene de finalizare au fost date pina acum ? Mai stiti ?

  2. inotatorul

    miercuri, 29.08.2012 at 13:42

    Pai normal ca Hava n-are interes sa inaugureze bazinul olimpic ca doar el merge la piscina la Parc ca bogatii

  3. bono

    miercuri, 29.08.2012 at 14:50

    „Portocaliilor” , daca nu mai puteti ciupi din banii de investitii o dati la intors ca s-a schimbat „puterea” … dar voi de cati ani ati fost la putere? De ce nu s-au finalizat aceste lucrari atunci?
    Nu-i mai satura Dumnezeu pe „politicienii” din toate partidele de jaful acestei tari!!!

  4. Take

    miercuri, 29.08.2012 at 19:13

    Hava ar trebui sa mai achite si el din banii aia, doar sunt pentru firmele de casa, nu??? Dupa ce se lauda la inceput de an ca-l termina inainte de alegerile locale…. acum dupa ce banii furati nu mai curg… nu se mai termina… Pe cetateanul Hava chiar nu-l trage nimeni la raspundere?

  5. Raluka

    miercuri, 29.08.2012 at 22:17

    Era de așteptat ca cei responsabili să o tărăgăneze în halul ăsta.
    Nu are rost să mai credem minciunile lor….cât despre bazin…mai bine-l lăsau așa.
    Cum era mai mergea, iar după ce o să fie redeschis cred că o să fie niște prețuri…..pe măsura restaurării. Oricum pentru unii bazinul nu este atât de important…mai important este să transformăm Alba Iulia într-un oraș al pavajelor….trist.

  6. MARIUS

    joi, 30.08.2012 at 13:43

    Bazinul il taraganeaza de cativa ani ,ce sa mai vb de strand.in orasul asta datorita incompetentilor nu ai unde sa te relaxezi,nu ai un teren de sport,nimic.Sa mearga d-nul primar la Sf.Gheorghe,sa vada ce inseamna un complex de weekend.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax