Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Bugetul județului Alba, majorat cu 1.109.000 lei. Parcul Industrial Cugir va beneficia, de asemenea, de o infuzie de capital

Publicat

Bugetul județului Alba pe anul 202 va fi majorat atât la partea de venituri, cât și la cea de cheltuieli, cu suma de 1.109.000 lei. O decizie în acest sens va fi luată în cadrul ședinței de Consiliu Judeţean de joi, când va fi supusă aprobării și suplimentarea bugetului instituțiilor publice și a activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii.

Proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetelor se află pe ordinea de zi a ședinței de CJ din 27 septembrie. În ceea ce privește instituțiile publice și activitățile finanțate din venituri proprii, bugetul va fi suplimentat cu suma de 142.500 lei, ca urmare a majorării veniturilor proprii ale Spitalului Județean de Urgență Alba prin cuprinderea donațiilor încasate. De asemenea, sunt  propuse modificări în bugetul pe anul 2012 pentru Camera Agricolă, Direcția Publică Comunitară de Evidență a Persoanelor Alba, Muzeul Unirii și Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud.

Ca urmare a rectificării bugetului, consilierii județeni vor supune la vot și majorarea capitalului social al Parcului Industrial Cugir (PIC), unde CJ Alba este acționar unic. În raportul de specialitate al proiectului de hotărâre se arată că PIC a adresat Consiliului Județean o adresă în care informează asupra ofertei de atribuire a contractului de achiziție publică „Reabilitarea /modernizarea căilor de acces și transport în Parcul Industrial Cugir pentru suma de 1.134,841,39 lei fără TVA”. Pentru refacerea infrastructurii în interiorul parcului, conducerea PIC atrage atenția că sunt necesare fonduri pe care societatea nu le poate acoperi în totalitate din resurse proprii și cere sprijinul financiar al CJ Alba.

Consilierii vor lua în discuție majorarea capitalului social al PIC cu suma de 200.000 lei. Revenim cu amănunte după ședința de CJ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. cugirean

    marți, 25.09.2012 at 15:45

    pare a semana mai mult cu star transmission cugir…….

  2. cugirean

    marți, 25.09.2012 at 19:49

    ai sters comentariul.frumos din partea ta.

  3. daniel

    miercuri, 26.09.2012 at 15:14

    Da …. bravo … stire despre PIC, iar in poza e STC …. :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax