Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Box Club ”Nicolae Linca” face performanță cu bani împrumutați

Publicat

Unicul club de box din Alba Iulia a izbutit să obțină noi rezultate notabile la Cupa ”Vilcart”, desfășurată la Călimănești. La această competiție au participat  zece cluburi din țară, printre care și Box Club ”Nicolae Linca” din Alba Iulia. Orașul Unirii a fost reprezentat la Călimănești de patru sportivi, toți reușind să se claseze pe prima treaptă a podiumului. Este vorba de Ioan Pleș (cat. 38,5 kg), Florin Nicula (59 kg), Gavril Pleș (50 kg, juniori) și Gheorghe Râșniță (56 kg, seniori). ”A fost o competiție strânsă, cu sportivi veniți din toată țara. Consider că acest turneu a fost o pregătire înaintea Campionatelor Naționale de la Câmpulung Muscel”, a declarat Nicolae Paștiu, antrenor BC ”Nicolae Linca”.

Nicolae Paștiu: ”E strigător la cer”

Chiar dacă sportivii lui sunt primii clasați în competiții, antrenorul emerit Nicolae Paștiu are și o mare nemulțumire. ”Nu suntem sprijiniți deloc financiar, atât la Călimănești cât și la Câmpulung am împrumutat bani pentru a participa, e păcat că autoritățile locale nu sunt deloc sensibilizate de rezultatele noastre. E strigător la cer să nu fim sprijiniți deloc, îmi vine să plâng, peste tot în țară cluburile sunt sprijinite, doar Alba nu”, a adăugat, supărat, Paștiu.

La campionatele naționale de la Câmpulung Muscel, orașul nostru este reprezentat de Florin Nicula și Ioan Pleș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax