Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

BCCO Alba Iulia a participat la prinderea unui agent de penitenciar care primea un colet cu canabis din Spania. Bărbatul, reținut

Publicat

Un agent de penitenciar a fost prins în flagrant, la Baia Mare, în timp ce primea un colet cu 2,3 kilograme de canabis ascunse printre diverse bunuri. Bărbatul a fost reținut. Acțiunea s-a derulat cu sprijinul polițiștilor BCCO Alba Iulia.

Potrivit DIICOT, joi, 24 octombrie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea unui suspect în vârstă de 33 de ani (agent de penitenciar).

Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și participație improprie sub forma complicităţii la introducere în țară de droguri de risc.

Miercuri, 23 octombrie (după-amiaza), bărbatul a fost prins în flagrant, în municipiul Baia Mare,  în timp ce ridica un pachet, introdus în țară din Spania prin intermediul unei firme de coletărie. În colet se afla ascunsă, printre diverse bunuri, cantitatea de peste 2, 3 kilograme canabis, destinată comercializării.

YouTube video

Urmează să fie sesizat  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș cu propunerea de  arestare preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, potrivit sursei citate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. in curand

    joi, 24.10.2024 at 15:47

    Sa-i multumim lui Dumnezeu ca sunt astfel de persoane, fara ei nu ne putem vindeca de boli cronice… poate se va da drumu si la noi la legea VICTORIA si nu ar mai trebui sa importam din afara! Recomand doua filme pe care le puteti gasii pe yt. The Union si The Culture High VIZIONARE PLACUTA!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate