Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

BCCO Alba Iulia, brigada numărul 1 în țară în lupta pentru combaterea infracționalității organizate. Traian Berbeceanu: „Va urma!”

Publicat

Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia s-a poziționat, în 2012, pe primul loc în țară, în toate clasamentele realizate privind lupta împotriva infracționalității organizate. Potrivit șefului BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, anul care s-a încheiat a fost unul greu, din cauza resurselor puține, dar încununat cu reușite.

În cifre, activitatea BCCO Alba Iulia este reflectată după cum urmează: 1134 de infracțiuni soluționate, 644 de inculpați, 221 de persoane arestate și mai multe grupări infracționale destructurate. Deviza șefului BCCO Alba Iulia pentru anul în curs, care, potrivit acestuia, se anunță deja cu perspective favorabile în ceea ce privește reușita acțiunilor, este „Va urma!”.

„Anul 2012 a fost mai greu prin prisma faptului că resursele sunt tot mai puține. Satisfacția reușitelor este mare, mai ales dacă ținem cont de faptul că avem una dintre cele mai mici Brigăzi din țară și cea mai mare suprafață de acoperit. Spre exemplu, noi avem 50 de polițiști, față de BCCO București care are puțin sub 300 de oameni”, a declarat Traian Berbeceanu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax