Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

BCR Câmpeni, într-un spațiu modernizat, cu echipamente disponibile non-stop (P)

Publicat

  • BCR a modernizat unitatea Câmpeni din județul Alba.
  • Sucursala bancară dispune acum de o zonă de Self Service 24 Banking, echipată cu bancomate și aparate multifuncționale, care oferă acces non-stop la operațiuni financiare.

Banca Comercială Română (BCR) a reamenajat unitatea bancară din Câmpeni (județul Alba) de pe strada Piața Avram Iancu nr. 8, la parterul clădirii.

Unitatea BCR din Câmpeni se întinde pe mai bine de 200 de metri pătrați și oferă toate facilitățile necesare deservirii tuturor categoriilor de clienți, persoane fizice sau companii, prin nouă săli de întâlnire și două casierii.

Spațiul încurajează și susține dialogul în baza principiilor de educație financiară, pornind de la diagnosticul bugetului personal, până la ce poate face fiecare pentru a-și îndeplini visurile și planurile de viață.

Unitatea BCR beneficiază acum și de o zonă Self Service 24 Banking, cu un ATM (bancomat) și un echipament multifuncțional (MFM), care sunt disponibile non-stop. Astfel, clienții pot efectua, și în afara orelor de program ale băncii, tranzacții precum: retrageri numerar, schimb valutar, retrageri numerar în euro, plata facturilor și plata ratelor, transferuri, extras de cont, schimbare PIN și multe altele.

„Suntem încântați să ne reafirmăm prezența în Câmpeni prin modernizarea unității BCR din oraș după lucrări de renovare a spațiului nostru, astfel încât să răspundă nevoilor, dar și fluxului de clienți din Câmpeni, Abrud, Baia de Arieș și zonele adiacente. Începând de astăzi, clienții care ne vor trece pragul vor putea beneficia de o experiență bancară mai bună, la standarde moderne, datorită infrastructurii și sprijinului personalizat al colegilor. În cadrul procesului de modernizare am luat în considerare un spațiu mai mare pentru discuțiile apropiate cu clienții noștri, precum și o zonă self-service disponibilă non-stop, una dintre nevoile principale pe care comunitatea din Câmpeni le-a exprimat de-a lungul timpului.” Petru Ciurtin, Director Zonal Retail BCR.

Sucursala BCR Câmpeni este deschisă de luni până vineri, în intervalul 9.00 – 17.00, dar rămâne disponibilă non-stop cu echipamentele din dotare.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax