Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Beat la volan şi fără permis, un tânăr din Blaj a intrat cu autoutilitara într-un stâlp de curent. S-a ales cu dosar penal

Publicat

Un tânăr în vârstă de 34 de ani din Blaj s-a ales cu dosar penal după ce, aflat sub influenţa alcoolului la volanul unei autoutilitare, a ieşit de pe carosabil, la Sâncel şi a intrat într-un stâlp de curent. Poliţiştii au descoperit că acesta nu avea permis de conducere.

În noaptea de joi spre vineri, la ora 1.10, poliţiştii Postului de Poliţie Sâncel au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe strada Iacob Mureșanu din localitate. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că, în timp ce conducea o autoutilitară, Cornel C. (34 de ani, din Blaj), a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a firelor de curent electric.

Poliţiştii au stabilit că acesta nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Deoarece emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul Municipal Blaj, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care Cornel C. este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoana care nu poseda permis de conducere” şi „conducerea unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax