Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Beat la volan, un bărbat de 38 de ani din Cergău s-a izbit cu maşina de un cap de pod. A ajuns la spital şi este cercetat penal pentru conducere sub influenţa alcoolului

Publicat

pol

Un bărbat de 38 de ani din Cergău a ajuns la spital după ce s-a urcat beat la volan şi a fost victima unui accident rutier. Acesta s-a izbit cu maşina de un cap de pod, după ce a pierdut controlul volanului, într-o curbă, pe DJ 107 şi a ajuns în afara părţii carosabile. Acum este cercetat penal pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

Duminică, la ora 18.33, prin apelul de urgenţă 112, Poliţia municipiului Blaj a fost solicitată să intervină pentru soluţionarea unui accident de circulaţie, produs pe DJ 107 pe raza comunei Cergău.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit că B.I.V. de 38 de ani domiciliat în comuna Cergău, în timp de conducea un autoturism pe DJ 107 în direcția Cergău – Blaj, nu a adatat viteza de deplasare la condiţiile de drum, iar într-o curbă spre stânga, deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul vehiculului carea iesit în afara părţii carosabile pe partea dreaptă a direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest marca Drager care a indicat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge, in vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma impactului, şoferul a suferit leziuni corporale şi a rămas internat la spitalul din Blaj.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal în care B.I.V., este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de ,,conducerea  pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibație alcoolică peste limita legală”.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax