Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Beat la volan, un şofer din Alba Iulia a lovit cu maşina o ţeavă de gaz. S-a ales cu două dosare penale

Publicat

Un bărbat de 39 de ani din Alba Iulia este cercetat pentru distrugere din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, după ce a produs un accident pe o stradă din oraş. Cu 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, şoferul a lovit o ţeavă de gaz şi a rupt branşamentele de la două imobile.

Marţi, la ora 19.21, M.I. (39 de ani) din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă a municipiului, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj spre stânga şi a intrat în coliziune cu o ţeavă de gaz. A rupt branşamentele care alimentează două imobile, motiv pentru care a fost necesară intervenţia reprezentanţilor E-on Gaz pentru remedierea defecţiunii.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest  Drager, care a indicat o valoare de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosare penale, sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere  din culpă şi conducerea pe drumurile  publice a unui autoturism de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80g/l alcool pur în sânge.

Foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax