Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Beat și fără permis, la volan: Tânăr de 25 de ani, prins de polițiști pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia

Publicat

Un tânăr din Ocna Mureș este cercetat de polițiști după ce a fost prins la volanul unei mașini, în timp ce conducea pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia. Întrucât emana miros de alcool, oamenii legii i-au cerut să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că tânărul avea permisul de conducere suspendat din noiembrie 2013.

În noaptea de 28.02 /01.03.2014 ora 05.25, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, au oprit, pentru control, pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia, un autoturism condus de Adrian G., de 25 ani, din Ocna Mureş.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde a refuzat de asemenea şi recoltarea probelor biologice de sânge.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că tânărului îi era suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din data de 12.11.2013.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, fapte prev. si ped. de art. 337 și art. 335, alin. 2 din Codul Penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax