Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Beat şi fără permis, un tânăr din Aiud a lovit cu maşina un stâlp de beton şi a părăsit locul accidentului

Publicat

Un tânăr de 31 de ani din Aiud este cercetat de poliţie, după ce a părăsit locul unui accident soldat cu pagube rutiere. Acesta se afla sub influenţa alcoolului, în momentul producerii evenimentului rutier şi nu avea permis de conducere.

Sâmbătă, 7 aprilie, la ora 15,15, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Morii din municipiul Aiud, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti formaţiunii rutiere, la scurt timp de la sesizare a fost identificat, pe strada Stadionului din Aiud, autoturismul implicat în accident precum şi persoana care l-a condus, M.V.M., de 31 de ani, din municipiul Aiud. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta a condus autoturismul şi a lovit un stâlp de beton, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule şi fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de M.V.M., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică, peste limita legală şi părăsirea locului accidentului, ca urmare a comiterii unei infracţiuni, fără încuviinţarea poliţiei.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax