Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Beată și supărată că nu este sunată de un bărbat, o femeie din Alba și-a dat foc la gospodărie. Câți ani va sta după gratii

Publicat

pompieri-isu-incendiu-noaptea_7

O femeie din Alba care în 2002 a fost condamnată la 18 ani de închisoare, a primit o nouă pedeapsă privativă de libertate după ce a vrut să dea foc la o gospodărie. 

Faptele s-au petrecut în noaptea de 13 iunie 2020, însă o condamnare în primă instanță a venit abia în data de 20 septembrie 2022. 

Potrivit motivării instanței, femeia a băut în centrul comunei Sohodol, dar și în alte zone, iar apoi s-a îndreptat către casă. Beată și supărată că nu este sunată de câtre un bărbat, s-a enervat și a mers la magazia de lemne, unde știa că soțul său avea un PET cu benzină acolo.

”Inculpata a luat petul de 2 litri în care se afla benzină, a mers până în faţa unei anexe gospodăreşti tip coteţ pentru porci, a desfăcut capacul pet-ului şi a turnat benzină în interiorul acesteia peste pervazul de lemn, după care a aruncat a aprins un chibrit pe care 1-a aruncat în locul unde turnase benzină.

Întrucât nu s-a aprins din prima, inculpata a mai aruncat două chibrite aprinse reuşind la un moment dat incendierea dependinţei. Văzând că interiorul anexei gospodăreşti a luat foc,inculpata s-a deplasat la alte două anexe tip grajd situate în aval de locuinţă încercat prin aceiaşi metodă arătată mai sus incendierea lor, dar întrucât nu a mai avut destulă benzină nu a reuşit să le de foc”, se arată în motivarea instanței.

Viața cumnatului ei a fost pusă în pericol, deoarece bărbatul dormea într-o casă situată în apropierea anexei care a fost incendiată.

Anexa a fost distrusă complet de incendiu. Pentru faptele sale femeia a fost condamnată la 2 ani de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel la instanța superioară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax