Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Beauty Art Expert – un nou centru de înfrumusețare în Alba Iulia (P)

Publicat

Salon Beauty Art Expert Alba Iulia

Luna august aduce și mai multă frumusețe în Alba Iulia, odată cu deschiderea unui nou centru de beauty. Frumusetea se poate pune în valoare și se poate întreține mai ușor în cadrul Salonului Beauty Art Expert din Alba Iulia.

Într-o atmosferă prietenoasă, cu un design elegant și cochet, centrul de înfrumusețare oferă o paletă variată de servicii: manichiură, pedichiură, coafor și cosmetică.

Salon Beauty Art Expert Alba Iulia

O tunsoare nouă, un tratament facial sau o nouă culoare a unghiilor?  Beauty Art Expert oferă servicii de înfrumusețare cu produse profesionale de calitate pentru ca rezultatul să fie la nivelul așteptărilor clientelor.

Acordă-ți câteva clipe de răsfăț și descoperă serviciile Beauty Art Expert.

Beauty Art Expert Alba Iulia

Personalul amabil și prietenos abia așteaptă să îți ofere tot suportul. Porțile salonului sunt deschise pentru tine, însă nu uita că atitudinea face totul, asemeni spuselor actriței Sophia Loren : “Nimic nu face o femeie mai frumoasă decât credința că ea este frumoasă”.

Salon Beauty Art Expert se află pe strada Emil Racoviță, nr 31, bl 7, ap 3, parter. Pentru  programări, echipa vă stă la dispoziție la numărul de telefon 0748 961 715.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax