Connect with us
Publicitate

BLAJ

UPDATE: Bebeluș de 9 luni, LOVIT cu drujba în cap, de către tată. Incident șocant la Roșia de Secaș. Dosar de tentativă de omor

Publicat

drujba, drujbe

Incident șocant la Roșia de Secaș. Un bebeluș de 9 luni a ajuns la spital după ce a fost lovit cu drujba în cap. Mama copilului a sunat la 112 și a anunțat că soțul său l-a lovit pe minor.

UPDATE 2: Parchetul de pe lângă Tribunalului Alba a luat, vineri după-amiază, măsura reținerii față de bărbat.

UPDATE 1: Bărbatul este cercetat pentru tentativă de omor. Cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii din Blaj continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs un incident soldat cu rănirea unui minor de 9 luni din comuna Roșia de Secaș. Din primele cercetări a rezultat că acesta ar fi fost lovit de soțul mamei sale, în timpul disputei dintre cei doi.

Joi, în jurul orei 22.40, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată, prin 112, de către o femeie de 24 de ani, din Ungurei, comuna Roșia de Secaș, cu privire la faptul că fiul său minor, în vârstă de 9 luni, a fost agresat de către soțul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului a rezultat că, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții legate de paternitatea copilului, bărbatul ar fi devenit violent și, folosindu-se de un motoferăstrău, l-ar fi lovit pe minor, în zona capului.

Minorul a fost transportat la spitalul din Blaj de unde a fost transferat la un spital de pediatrie din Sibiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru violență în familie și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul și încadrarea juridică finală a faptei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax