Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Beko aduce ciclul de lumină solară în interiorul frigiderelor sale (P)

Publicat

Fie că vorbim de un frigider sau de o combină frigorifică Beko, noile tehnologii ale producătorului turc de aparate frigorifice ne fac viața mai ușoră, iar alimentele mai gustoase și mai durabile.

Beko introduce ciclul de lumină solară în interiorul frigiderelor sale, promițând fructe și legume mai proaspete și mai vitaminizate.

Atunci când vine vorba de achiziționarea unui frigider nou pentru casă, există tot mai multe funcționalități de care trebuie să țineți cont în alegerea modelului ideal, deoarece aceste aparate au devenit adevărate mașinării pline de tehnologie.

Iar una dintre mărcile care mizează pe această inovație tehnologică în gama sa de frigidere este Beko, care anul trecut a anunțat ceea ce a fost linia sa de produse de bază pentru anul 2021, iar în acest an a anunțat modelele sale premium pentru anul 2022.

Este vorba de o gamă reînnoită de frigidere axată pe modelele americane și combine frigorifice de 60 cm, care anul acesta vor avea câteva tehnologii curioase precum NeoFrost, HarvestFresh și Aeroflow cu ajutorul cărora promit să îmbunătățească îngrijirea alimentelor și să le prelungească durata de viață utilă.

Un design mai funcțional

Beko a precizat că noile sale frigidere și combine frigorifice pentru acest an vor veni cu un nou display sau interfață pentru a arăta date utilizatorului și a controla aparatele, cu noi mânere integrate în frigider și un aspect mai „modern” datorită oțelului inoxidabil disponibil în diferite tonuri.

De asemenea, acestea vor prezenta noi sisteme omogene de iluminare cu LED-uri în interior, dispunerea rafturilor fără găuri sau semne de inserție, accesorii transparente sau deschiderea lină a sertarelor și a balcoanelor.

Printre noile tehnologii pentru acest sezon se numără NeoFrost, un sistem de refrigerare No Frost actualizat, care are două sisteme de răcire independente cu dezghețare automată.

Potrivit producătorului, acest lucru îmbunătățește condițiile de conservare a alimentelor și previne transmiterea mirosurilor din congelator în frigider, într-o combină frigorifică, menținând astfel aerul curat și alimentele mai proaspete.

Tehnologia HarvestFresh pentru a imita ciclul solar

Dar, fără îndoială, una dintre cele mai curioase noutăți din gama de frigidere și combine frigorifice Beko este HarvestFresh, o tehnologie care încearcă să imite lumina soarelui în interiorul frigiderului cu ajutorul unui sistem ciudat de lumini LED care își schimbă culoarea în funcție de momentul zilei într-un ciclu de 24 de ore.

Acest tip de ciclu solar este reprodus în sertarele și cutiile pentru fructe și legume din combina frigorifică Beko și are trei lumini diferite: un LED culoarea „albastru în zori” pentru, potrivit creatorilor săi, „a încuraja începerea fotosintezei”, o lumină verde care simulează orele centrale ale zilei, când radiația este cea mai puternică, și o lumină „roșie la apus” cu care plantele „mențin fotosinteza și se pregătesc pentru noapte”, când toate luminile sunt complet stinse.

Ideea din spatele acestui curios sistem de iluminare este că, potrivit responsabililor, „încetinește pierderea vitaminelor și prelungește durata de viață a nutrienților din fructe și legume”.

Cu toate acestea, este de așteptat ca lumina aprinsă toată ziua în interiorul frigiderului să însemne costuri mai mari de energie electrică pentru acest aparat.

În cele din urmă, noua gamă de frigidere va fi dotată cu sistemul AeroFlow, care permite distribuirea aerului în compartimentul frigiderului prin canalele laterale din spate, obținând o răcire mai uniformă și reducând fluctuațiile de temperatură.

De asemenea, acestea vin cu formatul MultiZone, care permite utilizarea frigiderului în cinci moduri diferite, între care modul normal, cu frigiderul în partea superioară și congelatorul în compartimentul inferior. Modul numai frigider, în care congelatorul este oprit.

Modul „numai congelator”, în care funcționează congelatorul, dar nu și frigiderul, este ideal atunci când utilizatorul pleacă în vacanță.

Modul extra frigider atunci când ambele compartimente ale combinei frigorifice Beko funcționează doar ca un frigider.

În sfârșit, modul mini-frigider, când doar congelatorul din combina frigorifică este folosit ca mini-frigider, recomandat dacă aveți puține alimente de păstrat acasă, în aparatul dvs. frigorific.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax