Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ben Southall și-a luat ”la revedere” de la Alba Iulia: ”Să vizitez orașul vostru a fost cel mai bun job din lume, partea a doua”

Publicat

Ben 1 Ben Southall alături de Sophee, soția sa, și-au luat astăzi la revedere de la Alba Iulia și de la oamenii cu care a colaborat aici. ”Ați fost cu toții fantastici, ne-ați făcut parte a unei familii. Nu vă spun rămas bun ci vă spun că ne vedem mai târziu pentru următorul capitol, iar cel mai bun job din lume din 2009 este acum cel mai bun job din lume partea a doua. Cu siguranță! Cu lucrurile pe care le-am văzut și cu pasiunea cu care vom merge acasă, vom continua să spunem povestea. Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost parte a acestui lucru”, a spus Ben. 

Acesta a adăugat că experiența pe care au avut-o la Alba Iulia a depășit cu mult așteptările și documentarea lor anterioară. ”Nu ne așteptam la nici un sfert din ce am experimentat. Suntem foarte foarte norocoși cu oamenii pe care i-am întâlnit, cu experiențele și cunoștințele pe care le-am acumulat. A fost o surpriză, o surpriză minunată!”, a spus ”cel mai invidiat angajat din lume”, cum a fost supranumit de presă.

Ben Southall a petrecut o săptămână în Alba Iulia și împrejurimi, testând toate produsele turistice locale. Deși nu sunt mulți cei care îl urmăresc pe rețelele sociale, exercițiul de marketing al primăriei a fost unul reușit, în condițiile în care prezența lui Ben Southall la Alba Iulia a atras în mass-media locale și naționale foarte multe știri pozitive, axate pe oferta turistică a orașului.

Ben se descrie ca un jurnalist și aventurier. A devenit cunoscut în 2009 când a câștigat concursul pentru ”cel mai bun job din lume”, cel de îngrijitor al unei insule tropicale din Australia.

Prezența lui Ben Southall la Alba Iulia a fost posibilă în cadrul proiectului „Conținut digital generat de utilizatori, Social-Media și instrumente digitale pentru creșterea capacității managementului urban – Orașe interactive“, în care Municipiul Alba Iulia are calitatea de partener.

Costurile vizitei sale ajung la 8.000 de euro din care 85% vin de la UE, 13% finanțare de la Guvern și 2% contribuția Primăriei Alba Iulia.

Vezi și:

Cel mai invidiat „angajat” din lume PROMOVEAZĂ Alba Iulia. Ben Southall va „gusta” din oferta turistică a orașului

ben 3

Ben4

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax