Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bencomp SRL – premiul pentru cercetare și inovare în producția de profile din lemn compozit WPC (P)

Publicat

BENCOMP – Primul producător român de profile din lemn compozit destinate fabricării de terase exterioare, garduri, mobilier urban, placări, clădiri etc. a fost premiat în cadrul celei de-a 6-a ediții a Galei Club Antreprenor, încununând astfel primii 10 ani de activitate în domeniul fabricării materialelor de construcții.

Devenită deja tradiție, Gala Club Antreprenor, ajunsă anul acesta la cea de-a VI-a ediție este organizată de portalul Club Antreprenor.

Acesta își propune să premieze și să promoveze inițiativele antreprenoriale ale întreprinzătorilor români care reușesc să dezvolte afaceri de milioane sau zeci de milioane de euro, afaceri care aduc plusvaloare, contribuie la dezvoltarea comunităților locale prin angajări și taxe achitate, contribuind la creșterea economiei românești pe întreg lanțul de aprovizionare și desfacere.

Premiul pentru cercetare si inovare în producție a fost decernat companiei BENCOMP SRL, producător de profile de lemn compozit (WPC) în cadrul galei găzduită în Sala Panoramic a Hotelului Marshal Garden.

Suntem recunoscători pentru premiul acordat și pentru încă o oportunitate de a prezenta public acest produs revoluționar și ecologic, încă prea puțin cunoscut în România.

Pentru cei care nu știu, lemnul compozit, Wood Polymer Composite (WPC), este produs dintr-un amestec de faină de lemn și plastic, împreună cu o serie de aditivi (cum ar fi cel anti-UV sau anti-mucegai) și este utilizat pentru fabricarea de profile cu diverse forme, culori și aplicații: profile de pardoseală pentru amenajări de terase exterioare rezidențiale sau comerciale (baruri, restaurante), profile de pardoseală pentru amenajări în jurul piscinelor sau ștrandurilor, pentru alei pietonale sau pontoane, sau profile pentru garduri, balustrade, mobilier urban sau chiar foișoare și pergole.

Produsul este unul ecologic pentru că înlocuiește produsele similare din lemn (având calități net superioare acestuia) și pentru că este realizat numai din făină de lemn ce provine din deșeuri lemnoase și plastic provenit din reciclarea deșeurilor de polietilenă de înaltă densitate, care, altfel ar fi ajuns la groapa de gunoi” – a declarat Radu Andrei, Director Comercial BENCOMP Srl.

Despre BENCOMP SRL

Deținută de SC Bene International SRL ca acționar majoritar, Bencomp SRL are sediul social în Oșorhei, în județul Bihor.

Fabrica este amplasată în Buzău, în zona industrială, unde se produc 11 tipuri diferite de profile de pardoseală, 4 de lambriu exterior, peste 15 profile de gard – scânduri, traverse, stâlpi etc., 3 tipuri de grinzi pentru pergolă și peste 20 de modele de accesorii pentru montajul acestor profile.

Compania a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 3.301.661 EUR, în creștere cu 50% față de anul precedent și a avut un număr mediu de 55 de salariați.

Mai multe informații pe www.wpcromania.ro sau vanzari@wpcromania.ro

Persoană de contact: Radu Andrei

Buzău, 9 martie 2022

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax