Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Beneficiarii de ajutor social vor face muncă în folosul comunității la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia

Publicat

Consilierii locali din Alba Iulia vor vota vineri o completare a planului de acțiuni și lucrări de interes local la care participă persoanele beneficiare de ajutor social, persoanele condamnate la pedeapsa cu închisoarea cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere și contravenienții care prestează ore de muncă pe raza municipiului Alba Iulia în anul 2013. Este vorba despre acțiuni de salubrizare ce se vor desfășura în zone insalubre de pe domeniul public din oraș.

Acțiunile se vor desfășura la Muzeul Național al Unirii și vor consta în igienizarea spațiilor verzi, terenuri și zone din domeniul public, rămpi și platforme cu deșeuri și desfășurarea de activități în folosur așezămintelor culturale. Se vor strânge PET-uri, cartoane, hârtii, resturi vegetale și altele, timp de 22 de zile pe lună.

În urma unei solicitări din partea Muzeului Național al Unirii, va fi votată introducerea noului amplasament în Planul de acțiuni și lucrări de interes local, aprobat de Consiliul Local.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax