Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Beneficiarii de proiecte finanţate prin POSDRU pot depune cererile de rambursare finală până în 15 februarie. Precizări de la minister

Publicat

fonduri europene

fonduri europene Ministerul Fondurilor Europene a anunţat că beneficiarii proiectelor finanţate din Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU) care nu au depus cereri finale până la sfârşitul anului trecut pot face acest lucru până în 15 februarie.

“Direcţia Generală Programe Capital Uman acordă beneficiarilor proiectelor finanţate din Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, a căror implementare s-a finalizat până la data de 31 decembrie 2015 şi pentru care nu a fost depusă cererea de rambursare finală, posibilitatea de a depune cererea de rambursare finală până la data de 15 februarie 2016”, transmite MFE.

Prevederea se regăseşte într-un ordin publicat în Monitorul Oficial din 14 ianuarie şi se aplică proiectelor pentru care nu a fost depusă cererea de rambursare finală până la data intrării în vigoare a acestui ordin.

Tot ministerul a anunţat că sistemul ActionWeb nu a fost operaţional începând cu data de 13 ianuarie, din cauza unor disfuncţionalităţi tehnice. Până vineri, când a fost remediată situaţia, cererile de rambursare aferente cererilor de lichidare şi cererilor de plată au putut fi depuse la autoritatea de management/ organismele intermediare în format de hârtie (hard copy), în termenul stabilit de Instrucţiunile 113 şi 103.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax