Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Beneficiile folosirii unui irigator bucal (P)

irigator bucal periuta emag

Publicat

Dacă vă numărați printre persoanele pasionate de stomatologie sau vă doriți să aveți o sănătate dentară de invidiat, atunci aflați că acest articol vă este dedicat. În rândurile ce urmează ne propunem să vă sărim în ajutor prin a vă prezenta beneficiile folosirii unui irigator bucal în rutina dumneavoastră zilnică.

Veți afla care sunt principalele avantaje, dar și câteva caracteristici ale aparatului ce îl fac să fie ușor de folosit. Astfel, la final, veți rămâne cu toate informațiile necesare și veți fi pregătit să vă duceți rutina de îngrijire dentară la următorul nivel. Așadar, fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Cu toții ne dorim să avem un zâmbet strălucitor. De la periuța și pasta de dinți adecvate, până la apa de gură și ața dentară, există o mulțime de produse de îngrijire dentară de care vă puteți folosi pentru a obține rezultatele dorite. Cu toate acestea, în această categorie se mai încadrează încă un produs, și anume, irigatorul bucal. Cu funcțiile sale multiple și conexiunea sa wireless, acest aparat vă poate ajuta să scăpați de problemele dentare și să vă spălați dinții într-un mod cât mai eficient. Dacă vă doriți să aflați care sunt beneficiile folosirii sale, citiți în continuare.

Primul avantaj al acestui aparat este curățarea profundă și eficientă. Folosind un irigator bucal după fiecare spălare, veți putea elimina complet bacteriile strânse de-a lungul zilei și, astfel, veți obține o respirație fresh și un zâmbet molipsitor. Aflați că acest aparat poate fi folosit atât de adulți, cât și de copii. Deci, nu vă temeți să îl împărțiți cu toată familia.

Următorul beneficiul al irigatorului constă în reducerea riscului de apariție a problemelor dentare. Dacă sunteți predispus la gingivită sau chiar parodontită, folosirea acestui produs poate reduce vizibil riscurile și vă poate ajuta să reveniți la dantura sănătoasă de odinioară. Tot ce contează este să îl utilizați cât mai des, la indicațiile medicului.

Trecem mai departe și ne întâlnim cu cel de-al treilea beneficiu: spălarea completă a zonelor mai greu de accesat. Dacă purtați aparat dentar, aflați că irigatorul bucal vă poate ajuta să curățați toate spațiile dintre dinți și să vă simțiți ca nou după fiecare folosire. Chiar și dacă nu purtați aparat, acest dispozitiv de curățare tot vă poate fi de folos. El vă poate ajuta să eliminați resturile de mâncare din măselele din capătul gurii, de exemplu. La final, tot ce vă va mai rămâne de făcut va fi să folosiți ața dentară, pentru certitudine.

Continuăm enumerarea promisă și ajungem la cel de-al patrulea avantaj. Aici este vorba despre ușurința cu care se folosește. Irigatorul dispune de mai multe trepte de presiune, de două sau mai multe stiluri de spălare (cu un singur jet sau cu două), vine cu până la 1500 de pulsații pe minut și un rezervor de 1L capacitate și poate avea până la 5 programe de curățare. Toate aceste funcții pot fi accesate ușor, din butoanele așezate pe aparat. Ce poate fi mai simplu de atât?

Nu în ultimul rând, iată-ne ajunși și la cel de-al cincilea avantaj al irigatorului. Aici intră în prim plan faptul că este blând cu gingiile. Acest aparat este o achiziție perfectă dacă vă numărați printre cei care suferă de sensibilitate dentară. Jetul de apă și pulsațiile sale sunt ușoare și nu deteriorează cu nimic gingiile sau dinții. Ba chiar, acestea ajută la o mai bună circulație a sângelui și oferă stimularea potrivită pentru regenerare. În funcție de problema dentară de care dispuneți, aflați că puteți schimba capetele aparatului cu unele potrivite pentru dumneavoastră. Irigatorul vine cu un set complet de accesorii ce vă vor ajuta să vă formați o rutină perfectă.

Acum că ați aflat toate detaliile, sunteți pregătit să vă îmbunătățiți sănătatea dentară? Noi așa sperăm, și mai sperăm și că v-am fost de ajutor cu sfaturile oferite. Pentru și mai multe informații, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim lectură plăcută!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate