Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Beniamin Todosiu (deputat USR): Monstruoasa coaliție PNL-PSD își va pune penalii în funcții publice pentru a putea fura împreună

Publicat

Asistăm în aceste zile la ultimele zvâcniri ale democrației românești sufocată de orgoliul unui președinte, Klaus Iohannis, disperat să-și păstreze privilegiile și de un partid istoric, PNL, confiscat de neocomuniști.

Monstruoasa coaliție PNL-PSD își pregătește penalii și incompetenții pentru a-i înșuruba în funcțiile publice, astfel încât să poată fura împreună.

De data aceasta, nu va mai fi „noaptea ca hoții”, ci în plină zi, sub privirile părintești ale artizanului acestei confiscări a României: președintele Klaus Iohannis. Cel care trebuia să fie garantul democrației și protectorul statului de drept a ales să aducă PSD înapoi la guvernare, un partid toxic pentru România.

Astfel, pentru privilegii și interese politice, președintele Klaus Iohannis și PNL au trădat votul primit de la români și au ales să răpească șansa istorică la modernizare, pe care România o avea printr-o guvernare de centru-dreapta și PNRR. Au ales hoția, incompetența, corupția pentru a forma coaliția „PSD-PNL – Furăm împreună”.

Votul pentru președinții celor două camere ale Parlamentului este doar o dovadă că PNL și Klaus Iohannis calcă în picioare democrația și își bat joc de votul românilor pentru a se gudura pe lângă Marcel Ciolacu și gașca PSD.

Apoi, incompetenții și penalii pregătiți de PSD și PNL pentru noul Guvern sunt doar dovada că România va fi aruncată într-o criză de guvernare fără precedent.

Viitorul ministru al Apărării, Vasile Dâncu, va ocupa un post de importanță majoră pentru securitatea României, fără a avea cele mai elementare competențe și, conform propriilor declarații, îl recomandă faptul că „a făcut stagiul militar” și a înființat o revistă de gândire strategică.

Sorin Grindeanu este propunerea PSD pentru Ministrul Transportului și premierul care a permis adoptarea OUG 13 pentru amnistierea unor fapte penale, care a declanșat cele mai mari proteste post-Revoluție.

Nominalizarea acestuia din partea PSD este o rușine pentru sutele de mii de români care au protestat împotriva guvernului condus de acesta. Suntem siguri că va reuși performanța de a bloca toate proiectele importante de infrastructură din România.

Marius-Constantin Budăi este cel pe mâna căruia PSD vrea să lase Ministerul Muncii. Budăi are o pregătire profesională obscură și și-a terminat facultatea la Universitatea „Spiru Haret” la 36 de ani.

Gabriela Firea este fostul primar al Bucureștiului și va conduce cel mai probabil noul Minister al Tineretului și al Familiei. Fostul edil al Capitalei este la bază jurnalist și s-a remarcat pe parcursul carierei sale politice cu o serie de decizii dezastruoase pentru Capitală.

A dublat aparatul administrativ, iar cele 20 de companii municipale au avut în 2020 o pierdere de 560 milioane de lei către furnizori.

Marius Humelnicu, propunere venită de la Galați, dar care s-a retras între timp, este un fost jucător de fotbal până în 2007. Humelnicu era dorit de PSD la Ministerul Economiei probabil pentru vasta experiență sportivă.

Adrian Chesnoiu este propunerea PSD pentru Ministerul Agriculturii. Acesta are studii la Academia de Poliție și un curs de introducere în securitatea națională la Universitatea Națională de Apărare „Carol I” – Colegiul Naţional de Apărare. În 2017, când Dragnea se afla la conducerea PSD, Adrian Chesnoiu a condus Agenţia pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, fără a avea vreo calificare în acest domeniu. Între timp a ajuns deputat și a fost președinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților.

Florin Roman este propunerea PNL pentru Ministerul Digitalizării și singurul lucru care îl recomandă pentru acest minister este faptul că l-a susținut cu obediență pe Florin Cîțu și a fost unul dintre cei mai vocali lideri din #echipacâștigătoare. Totodată, acesta este un susținător al eliminării scutirii de impozit pe venit pentru IT-iști.

Dan Vîlceanu este fost lider al tineretului PSD, iar acum, membru de seamă al PNL. Vîlceanu este propunerea PNL pentru Ministerul Fondurilor Europene, domeniu pe care cu siguranță nu îl înțelege și nu îl va înțelege niciodată.

Domnul acesta este fost ministru de Finanțe, care a sfidat românii prin gafele sale, cea mai recentă fiind declarația că este un om simplu și cheltuie pe lună 10 000 de lei, adică contravaloarea pensiilor minime pe care le încasează un pensionar român într-un an.

Bomboana de pe coliva cu care această monstruoasă coaliție se pregătește să înmormânteze România este Marian Neacșu. Condamnat definitiv pentru conflict de interese, fosta mână dreaptă a lui Liviu Dragnea, este desemnat pentru funcția de secretar general al Guvernului PNL – PSD – UDMR.

Un condamnat penal va avea rolul de a controla întreg fluxul de documente ale Guvernului și va coordona companii ale statului, precum Transgaz și Transelectrica. O nouă palmă dată tuturor românilor care au protestat și votat împotriva corupților.

În final, putem spune doar: Bravo, măi Marcele! Ai reuși să îți bați joc de PNL și de președintele Klaus Iohannis prin cel mai machiavelic plan de confiscare a României. Din păcate pentru voi, românii vor deschide ochii și vor ieși din nou în stradă pentru a apăra democrația, statul de drept și România.

Sursă foto: România actualități

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 24.11.2021 at 14:06

    Asa e ! Dar Barna al vostru in ce coalitie o fi fost cand i-au facut dosar penal ? Pai aia au devenit penali pentru binele lor si in interesul partidului. Cum sa se lepede de ei, acum cand sunt cu ciolanul proaspat in fata gurii ?

  2. Petru

    joi, 25.11.2021 at 09:39

    Până acum și-au bătut joc de români în mod haotic,acum își vor bate joc în mod organizat.

  3. Ion

    joi, 25.11.2021 at 20:22

    Lasama dracu ca suntem satui de si de tine… Ai urlat sus si tare ca voi scoateti pensiile speciale…. stiu o sa zici ca PSD si PNL sunt vinovati…

    Circ si iar circ ca in rest ZERO
    Fara sa te superi pe mine cred ca Alba are cei mai inofensivi Deputati.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax