Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Beniamin Todosiu (USR Alba) către candidații din Cricău: Vă rog să terminați cu circul politic și învrăjbirea comunității (P)

Publicat

Urmăresc de câteva zile schimburi de replici, atât la nivel local cât și la nivel Județean între două formațiuni politice, care își dispută un post de primar în comuna unde eu am copilărit.

Deși competiția este una benefică în orice domeniu, uneori, în politică, ea poate avea consecințe nefaste, asistând la situații de-a dreptul revoltătoare, în care vecinii se ceartă între ei, iar neamurile nu mai pot sta la aceeași masă deoarece fiecare consideră că cel pe care îl susțin este cel mai bun dintre toți concurenții la funcția publică vizată.

Însă, din toată lupta aceasta surdă, cel mai mult are de pierdut cetățeanul de rând din comuna Cricău, care oricum și-a pierdut orice speranță că lucrurile vor mai putea merge spre bine cândva. Locuitorii Cricăului, când vor vedea acest tărăboi haotic între doi competitori politici, nu mai vor putea să înțeleagă absolut nimic.

Domnule Corodeanu și domnule Todericiu, bugetul comunei Cricău nu permite realizarea a nici măcar 15 % din ceea ce promiteți că veți face, iar competiția aceasta, în care unul primește mai mult decât celălalt, nu este decât o încercare vădită de-a amăgi, încă o dată, cetățenii, care s-au obișnuit, din păcate, cu replica „au promis și nu au făcut nimic”.

Următorul primar va avea o muncă extrem de grea, fondurile europene au reguli foarte stricte și clare în accesare, fondurile guvernamentale vor fi mai puține deoarece această criză va adânci deficitul bugetar al României, iar consiliul județean va trebui să distribuie la toate cele 78 UAT-uri sume din bugetul județului.

Stimați domni candidați, vă cer public să dați dovadă de maturitate politică și să începeți o campanie pozitivă pe o dezbatere reală, cu bugetul local pe masă, în care fiecare să vină cu cele mai bune propuneri reale, nu promisiuni fanteziste. Da, USR a avut discuții cu fiecare dintre voi și, așa cum v-am spus fiecăruia dintre voi, Cricăul are nevoie fapte și proiecte concrete, nu de circ politic.

Am decis să vă transmit aceste gânduri ca om care iubesc din tot sufletul comuna Cricău și nu pot accepta ca pentru niște interese politice mărunte să învrăjbiți o comunitate cu oameni minunați. Comunitatea din Cricău așteaptă un lider care să îi unească, nu să ii dezbine, pentru că până la urma Cricăul este locul unde toți locuitorii comunei se consideră ACASĂ.

Beniamin Todosiu, președinte USR Alba

Acest articol a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România – Organizația județeană Alba , parte a alianței electorale “Alianța USR PLUS”, cod mandatar financiar: 21200251

Executat de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax