Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Beniamin Todosiu: USR și Gabriel Pleșa vor da o viziune orașului Alba Iulia, pornind de la respectul față de cetățean

Publicat

Într-un comunicat de presă, președintele USR Alba, Beniamin Todosiu a declarat: ”Echipa USR și Gabriel Pleșa vor da o viziune municipiului Alba Iulia, pornind de la respectul față de cetățean.

Uniunea Salvați România și Gabriel Pleșa propun un proiect cu măsuri serioase pentru Alba Iulia care, după schimbarea echipei de conducere a administrației publice locale, va da o viziune dezvoltării coerente a municipiului. Echipa conturată în jurul candidatului USR pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia a pornit de la respectul față de cetățean, astfel încât acesta se va regăsi în toate deciziile luate de administrația locală.

Dorința cetățeanului este prioritară în conturarea oricărui proiect și în luarea oricărei măsuri administrative. Acestea sunt motivele pentru care USR a început acest an cu un studiu sociologic în municipiul Alba Iulia prin care a măsurat atât încrederea cetățenilor în administrația locală, notorietatea potenților candidați, dar mai ales a adunat principalele probleme pe care cetățenii le consideră prioritare.

Așa s-a născut „Manifestul pentru Alba Iulia”, un set de proiecte și măsuri prioritare pentru viitorul municipiului și pentru noua echipă administrativă care va fi aleasă în urma alegerilor locale din acest an.

„USR a schimbat radical modul în care se face politică în Alba și, trecând peste orice posibil orgoliu sau interes intern, a decis să îl susțină la Primăria Alba Iulia pe omul care se bucură de cea mai mare încredere în rândul albaiulienilor: Gabriel Pleșa.

Decizia este o premieră pentru un partid politic din Alba și sperăm noi că este dovada că USR ascultă vocea cetățenilor și vrea să respecte dorințele și deciziile lor.

Vă asigur că noi, USR Alba, vom duce o luptă corectă pentru Primăria și Consiliul Local Alba Iulia și ne vom respecta contracandidații încercând să avem o dezbatere pe proiecte, idei și viziune.

Avem încredere că din vara acestui an vom ajunge, cu sprijinul albaiulienilor, să conducem administrația locală pentru că suntem corecți, pentru că avem proiecte, pentru că iubim Alba Iulia și pentru că venim din rândul cetățenilor, ascultându-le dorințele și problemele”, a spus Beniamin Todosiu, președintele USR Alba.

De ce îl susținem pe Gabriel Pleșa pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia?

  • Este candidatul care, potrivit sondajului realizat în Alba Iulia, se bucură de încrederea cetățenilor și, din respect pentru cetățeni, am decis să facem ceea ce își doresc aceștia
  •  Este singurul candidat cu șanse reale să scape Alba Iulia de administrația devenită toxică și la care sunt înșurubate firme de partid și băieți deștepți
  •  Știm că Gabriel Pleșa a fost membru PNL, dar este unul dintre liberalii autentici care, din fericire, NU a fost contaminat de virusul incompetenței care i-a afectat pe colegii săi din Primăria Alba Iulia
  • Este un albaiulian cu rădăcini puternice în Alba Iulia, un om corect, cinstit și profesionist
  • A fost viceprimar, însă acest lucru nu e un dezavantaj, ci un avantaj deoarece a căpătat experiență și știe problemele reale ale municipiului
  • La fel ca și oamenii din USR, iubește Alba Iulia și are respect pentru cetățeni

Sub sloganul „Oameni ca TINE schimbă Alba Iulia în BINE”, USR propune un  program coerent de măsuri pentru dezvoltarea municipiului Alba Iulia, transparentizarea activității Primăriei și Consiliului Local și implicarea cetățeanului în luarea deciziilor.

De asemenea echipa conturată în jurul lui Gabriel Pleșa, candidatul USR pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia are experiența și determinarea necesară să pună în practică aceste măsuri și să transforme cu adevărat Alba Iulia în ceea ce își doresc toți albaiulienii – Cealaltă Capitală.

Un oraș modern, cu adevărat european, poate fi construit doar de o echipă administrativă cu viziune și cu proiecte coerente, valori pe care le au Gabriel Pleșa și echipa USR.”

Articol comandat și plătit de USR Alba.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 12.03.2020 at 22:58

    Cei ma, ati primit ordin sa-l recuperati pe PLesa ? Sa traiti, am executat intocmai !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax