Connect with us
Publicitate

AIUD

Benny Adegbuyi, implicat într-un accident de circulație: ”Mașina este daună totală, dar noi suntem bine”

Publicat

benny

Luptătorul Benny Adegbuyi a fost implicat într-un grav accident rutier pe autostrada A 2. Acesta se îndrepta spre Tuzla, pentru a participa la un eveniment.

Conform GSP, luptătorul nu a fost rănit, însă soția sa, Elena, care era cu el, are o fractură la mână.

Mașina în care se aflau cei 2, cu sportivul la volan, a intrat într-un parapet pe Autostrada A2.

”Astăzi, mergeam cu echipa de la Benny Fight Academy spre Constanța, acolo unde o parte dintre elevi participau la un interclub.

Pe A2, la km 138, în timp ce circulam regulamentar pe banda 2, o mașină a apărut în ultima secundă de pe banda 1, iar eu, pentru a evita coliziunea frontală, am tras de volan și am acroșat parapetul, care ulterior ne-a aruncat pe cealaltă parte a drumului.

Mașina este daună totală, dar cel mai important este că toți care eram în mașină suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu.

Soția mea Elena are doar o mică problemă la mână și am preferat să facem investigații suplimentare.

Am fost la un pas de tragedie, iar mesajul meu este să aveți grijă la volan pentru că neatenția, chiar și pentru o singură clipă, vă poate costa viața atât pe voi, cât și pe cei dragi” a spus acesta, într-o declarație pentru GSP.

Interviu cu luptătorul crescut în Aiud, Benny Adegbuyi: Cum s-a pregătit pentru meciul de kickbox din Glory, de sâmbătă seara

Benjamin Adegbuyi a crescut în Aiud și este extrem de legat de oraș.

Comunicatul Poliției:

În această dimineață, pe Autostrada A2, la km 138, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele verificări a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 38 de ani, din municipiul București, conducea un autoturism pe direcția Bucureşti către Constanța, ar fi acroșat un parapet median.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 35 de ani, care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax