Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Biblioteca de vacanță” la Sebeș: ateliere de lectură și creație, filme și jocuri pentru copii, din 24 iunie. Înscrieri, de luni

Publicat

La Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș, în peripada 24 iunie – 7 iulie, este organizat un program estival dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani, înscriși la bibliotecă.

Într-un cadru primitor, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeș și în sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, se va start aventurilor palpitante în lumea cărților, cu povești noi, filme educative și jocuri interesante, de luni până vineri, între orele 10.30 – 12.30.

”Alături de prieteni dragi și inimoși, biblio-voluntarii noștri, am pus la cale, cu emoție, un nou modul de ateliere, conturat în jurul relației dintre cărți și muzică, lectură și artele plastice, o gamă largă de activități ce îi vor încânta și distra pe cei mici, asigurându-le în același timp un mediu plăcut și primitor în care să se simtă cât mai relaxați și bucuroși”, transmit reprezentanții instituției.

Înscrierile se fac la sediul Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș,  bulevardul „Lucian Blaga”, numărul 45, telefon: 0258.732848, în perioada 20 – 23 iunie 2022. Numărul de locuri este limitat.

„Biblioteca din Vacanţă” se desfășoară de șase ani, fără întrerupere, fiind organizată de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, alături de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax