Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba a cumpărat peste 700 de titluri de carte, în acest an

Publicat

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba a cumpărat în primul trimestru al anului 2024 un număr total 731 de titluri de carte, respectiv un număr de 1023 de unități de bibliotecă (în principal cărți).

Reprezentanții instituției au anunțat că bugetul alocat pentru achiziția de carte în această perioadă a fost de 50.000 lei din care au rămas necheltuiți aproximativ 2.600 de lei.

Politicile privind achiziția și donația de carte de către Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba au la bază regulamentul adoptat de către consiliul de administrație al bibliotecii.

Achiziția se face echilibrat, iar documentele achiziționate fac parte din toate domeniile de cunoștințe, mai transmit reprezentanții biblioteci.

Informarea privind producția editorială, în scopul achiziției de titluri noi, se face în cadrul activităților de animație de bibliotecă, prin consultări directe cu utilizatorii, prin întâlniri cu editorii și scriitorii și nu în ultimul rând în cadrul Târgului de cArte Alba Transilvana.

Anul acesta Târgul de cArte Alba Transilvana va avea loc în perioada 10-12 mai, pe esplanada de la Muzeul Național al unirii din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax