Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba a intrat în reparații. Secția de împrumut carte pentru copii va fi mutată la filialele din Cetate și Ampoi

Publicat

IMG_1644 Începând cu 1 august, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba a început implementarea proiectului  „Funcționalizare clădire și spații”. Durata lucrărilor de reabilitare se vor întinde pe o perioadă de două luni, timp în care serviciile pentru împrumutat cărți de copii vor fi mutate la Casa de Cultură a Sindicatelor și la Filiala din Ampoi.

Funcționalizare clădire și spații are ca obiect de activitate realizarea unor lucrări de reparații, întreținere și igienizare a sediului. Reparațiile ce vor avea loc pe perioada acestor două luni sunt un prim pas înspre funcționalizarea clădirii astfel încât ea să devină un spațiu de informare, documentare și socializare primitor și sigur.

Proiectul are ca termen de execuție finalul lunii septembrie. Pe parcursul celor două luni în care vor avea loc reparații curente la sediul clădirii centrale, Secția de împrumut carte pentru copii va fi închisă, serviciile de împrumut carte pentru copii fiind preluate în toată această perioadă de cele două filiale ale bibliotecii: Filiala Cetate cu sediul în Casa de Cultură a Sindicatelor din cartierul Cetate are program de funcționare după următorul orar: luni între orele 9,00-17,00 iar de marți până vineri între orele 8,00- 16,00 și Filiala Ampoi cu sediul în cartierul Ampoi, str. Livezii, nr.9, ap. 21, cu programul de funcționare zilnic, între orele 8,00-16,00, de luni până vineri.

Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba funcționează în actualul sediu din 1987 și are un fond de carte de peste 200.000 de unități de bibliotecă. Alături de cartea contemporană, biblioteca județeană găzduiește și donați ale unor importante personalități cum ar fi: istoricul Nicolae Iorga, folcloristul Ion Mușlea, diplomatul și scriitorul Ion Brad și instituții cum ar fi Academia Română sau Muzeul Regal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax