Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Biblioteca „Liviu Rebreanu” din Aiud desfăşoară activităţi interactive la „Noaptea Bibliotecilor”

Publicat

Biblioteca Judeţeană Alba nu este singura din judeţ care se alătură demersului naţional „Noaptea Bibliotecilor”. Şi Biblioteca „Liviu Rebreanu” din Aiud organizează acest eveniment, care începe sâmbătă, la ora 17.00 şi se încheie duminică, la ora 1.00.

Programul vizează toate categoriile de utilizatori, astfel că nu lipsesc „atelierele fanteziei” în cadrul cărora, de la ora 17.30, după deschiderea evenimentului, copiii vor desena „Roadele Toamnei”. La ora 18.00, va fi prezentată Biblioteca „Joanina” din Coimbra, Portugalia şi, în paralel, începe şi o poveste de seară, urmată de „Călătoriile lui Gulliver” şi „Fratele Urs”, filmele alese special pentru copii.

De la ora 19.00, au loc o serie de audiţii muzicale, iar la ora 21.00, în cadrul bibliotecii va rula filmul „Agora”, o poveste din Egiptul secolului al IV-lea, în care revoltele religioase izbucnite pe străzile din Alexandria ajung şi la zidurile faimoasei biblioteci. Expoziţia de vederi „Biblioteci şi personalităţi culturale în imagini”, precum şi alegerea prin vot a „Cărţii Anului” fac de asemenea parte din program.

Despre acest eveniment,  Gabriela Chioreanu, bibliotecarul-responsabil al Bibliotecii Municipale „Liviu Rebreanu” Aiud, a precizat: „Nu suntem singura bibliotecă municipală din ţară care a decis să se implice în acest program, iar Biblioteca Liviu Rebreanu din Aiud nu avea cum să facă abstracţie de un asemenea eveniment, pentru că utilizatorii noştri şi publicul aiudean în fapt îl merită cu prisosinţă. Suntem optimiste în ceea ce priveşte participarea la Noaptea Bibliotecilor, pentru că foarte mulţi au salutat deja această idee.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax