Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Biblioteca personală digitală va lua forma unui hard disk drive (P)

Publicat

Prețurile tot mai mici ale unităților de stocare clasice au dus la apariția exemplelor de hard disk drive de capacitate extrem de generoasă. Astăzi, unitățile SSD, în special cele care sunt direct atașate de placa de bază, au parte de toată atenția fanilor și a presei de specialitate. Intrat într-un vizibil con de umbră, hard disk drive-ul clasic a avut timp să-și determine scopul.

Acela este de a deveni o bibliotecă personală a utilizatorilor. Cei care preferă să mențină o copie solidă a ceea ce salvează în cloud se regăsesc în grupul celor care preferă soluțiile clasice. Un hard disk drive extern de 2, 3 sau 4 TB reprezintă, de cele mai multe ori, suficient spațiu pentru a stoca amintirile de neprețuit.

Având în vedere că fișierele nu sunt accesate frecvent, nevoia de viteze amețitoare de citire și de scriere nu este prezentă când vine vorba de un hard disk drive. Ceea ce este important la un hard disk drive este opțiunea de a salva frecvent copii ale fișierelor indicate de către utilizatori.

Mai mult, unele hard disk drive-uri sunt echipate cu funcționalitate suplimentară. Fie că sunt simple și se conectează printr-un simplu cablu USB, fie că fac parte dintr-un Network Area Storage, hard disk drive-urile își vor menține utilitatea pentru foarte mult timp de acum încolo.

Dacă vreți, un hard disk drive a devenit tirul industriei PC. SSD-urile sunt supersportivele care fură ochii oricului și sunt imediat introduse în tot felul de wishlist-uri. În schimb hard disk drive-urile sunt responsabile de transportarea fișierelor de mari dimensiuni. Și, la fel ca un tir, accelerația transportului este vizibil mai mică.

În cazul în care te întrebi ce anume îți trebuie pentru a forma o bibliotecă personală digitală de calitate, bifează următoarele elemente atunci când filtrezi lista de rezultate:

Dacă vizezi o un hard disk drive de mari dimensiuni, mergi pe formatul de 3.5” și alimentare externă. Evident că nu va fi o soluție portabilă, însă îți va oferi tot spațiul de care ai nevoie și viteze de citire și de scriere ceva mai mari.

Caută ca hard disk drive-ul să vină însoțit de un software de back-up. Decât să dai bani suplimentar pe un software de back-up, mai bine cumperi un hard disk drive cu software inclus. Mulți producători fac deja acest lucru.

Citește review-uri. Acestea ar trebui să îți ocupe cel mai mult timp din procesul de documentare. Consultarea review-urilor și a opiniilor altor utilizatori pot face diferența dintre o investiție bună și una nefericită.

Tu ai deja soluții externe de stocare? Ce anume folosești?

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax