Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bicicletă de 3.400 de lei, furată din fața unui magazin din Sebeș. Hoțul, minor, prins în timp ce se plimba cu ea prin oraș

Publicat

bicicleta

Polițiștii din Sebeș au recuperat bicicleta unui minor din oraș, care-i fusese furată din fața unui magazin. Cel care a furat-o este tot un minor și a fost depistat, de polițiști, în timp ce se plimba cu bicicleta prin oraș.

Potrivit IPJ Alba, la data de 24 iunie 2019, polițiștii de investigații criminale împreună cu polițiștii din de siguranță publică din Sebeș l-au depistat pe un minor de 15 ani, din Petrești, în timp ce circula, pe strada Energiei din localitate, cu o bicicletă ale cărei caracteristici coincideau cu cele descrise de victima unei infracțiuni de furt, faptă reclamată la data de 22 iunie 2019.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că, în după amiaza zilei de sâmbătă, 22 iunie, minorul ar fi sustras bicicleta, în valoare de 3.400 de lei, din fața unui magazin, loc în care o lăsase, neasigurată, un alt minor care a intrat la cumpărături.

Bicicleta a fost restituită păgubitului, iar față de minorul care a sustras-o, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru furt.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax