Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Neatenţia l-a costat viaţa: Un biciclist a fost accidentat mortal de un autocar pe DN1, în Teiuş

Publicat

Un grav accident de circulaţie a avut loc pe DN1, la km 399, luni după-masa, pe raza localităţii Teiuş. Un biciclist a decedat după ce a fost lovit de un autocar. Acesta nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei în mers şi a fost acroşat de autocar, ce se deplasa pe direcţia Teiuş-Aiud.

Potrivit IPJ Alba, victima este un bărbat în vârstă de 56 de ani. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Alba, însă medicii nu au reuşit să îl salveze. Autocarul transporta 28 de pasageri şi aparţine firmei SC „Mariani” SRL din Sibiu. Biciclistul a încercat să traverseze DN1 de pe un drum lateral, a ieşit fără să se asigure şi a fost acroşat. Şoferul autocarului susţine că l-a văzut pe bărbat, a intrat pe contrasens încercând să îl evite, dar nu a reuşit.

Circulaţia a fost  blocată pe ambele sensuri, iar traficul  deviat pe un drum aflat în apropiere.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

„La data de 04.07.2011, ora 16.54,  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a fost sesizat cu privire la producerea unui accident grav de circulaţie.

Poliţia deplasată la faţa locului a constat că, pe DN 1, la km 399+380 m, în afara localității Teiuș, judetul Alba, O. T., de 56 ani, din orașul Teiuș, jud. Alba, în timp ce conducea bicicleta, la ieșirea în drumul național de pe un drum neamenajat,  nu a acordat prioritate de trecere unui autobuz condus de L. T., de 41 ani, din municipiul Alba  Iulia, intrând în coliziune cu acesta. Ca urmare a  accidentului O.T. a decedat. Cercetările continuă.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Lorant

    luni, 04.07.2011 at 18:04

    Joi, cand am mers la Lidl (fara a le face reclama 🙂 ) in Sebes, am stat mai mult de o ora in Lancram din cauza unor reparatii la un pod la intrare in Sebes.
    Astazi, cand am evitat Sebes-ul ca sa merg la cumparaturi in Aiud (tot la Lidl) am stat in jur de o ora pentru ca a fost coloana din cauza accidentului…
    Saptamana viitoare ma gandesc sa merg in Blaj la Lidl :)) :|..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax