Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Biciclist accidentat la Blaj. Nu s-a asigurat şi a fost lovit de o maşină în trafic

Publicat

Un bărbat de 53 de ani a fost accidentat de un autoturism, în Blaj, pe strada Iuliu Maniu, joi după-masa. Acesta circula pe bicicletă şi nu s-a asigurat, astfel că a fost lovit de o maşină în trafic.

În urma impactului, victima a suferit mai multe leziuni, dar şi o fractură şi a fost transportat la spitalul din Blaj, unde va fi supus supravegherii medicale.

Reprezentanţii IPJ Alba au precizat că: „La data de 12.01.2012, ora 15.09, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Iuliu Maniu din municipiul Blaj a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unui biciclist.
Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că I.G.S., de 53 de ani, din municipiul Blaj, a ieşit, pe o bicicletă, din curtea unui imobil şi fără să se asigure a pătruns pe partea carosabilă, unde a fost surprins şi acroşat de un autoturism condus regulamentar de M.C.O., de 23 de ani, din municipiul Blaj.
În urma accidentului, biciclistul a suferit o fractură de bazin şi a fost transportat la spitalul din Blaj, de unde a fost transferat la spitalul din Alba Iulia pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax