Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Biciclist afla sub influenţa alcoolului, acroşat de o maşină, în Sebeş

Publicat

pol

Un bărbat din Petreşti, aflat sub influenţa alcoolului, s-a ales cu mai multe leziuni, după ce a schimbat direcţia de mers, fără să se asigure, în timp ce circula pe bicicletă şi a fost acroşat de un autoturism. Incidentul rutier s-a petrecut marţi, la ora 19.20, pe strada Valea Frumoasei din Sebeş.

Bărbatul de 5o de ani se deplasa cu bicicleta dinspre Petreşti spre Sebeş, iar, la intersecţia cu strada Gheorghe Şincai, a virat la stânga fără să se asigure, fiind lovit de o mașină condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 29 de ani din Alba Iulia. În urma impactului, biciclistul s-a ales cu mai multe leziuni și contuzii în zona umărului drept, fiind transportat la Spitalul municipal din Sebeș, pentru mai multe investigații. Nu a fost necesară internarea acestuia în unitatea sanitară.

Biciclistul a fost testat de către polițiști cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,33  mg/l în aerul expirat, astfel că i s-au recoltat și probe de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax