Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Biciclist beat lovit de un TIR pe o stradă din Aiud. Tânărul de 25 de ani a ajuns la spital cu leziuni ușoare

Publicat

Luni seara, un biciclist a fost lovit de un autotractor, pe raza localității Aiud. În urma impactului, tânărul în vârstă de 25 de ani a fost transportat la spitalul municipal cu leziuni ușoare.

Accidentul s-a produs pe strada Tudor Vladimirescu din Aiud. G.L se deplasa pe lângă bicicletă şi, pentru că se afla sub influenţa alcoolului, s-a dezechilibrat şi a fost accidentat de un TIR, marca Volvo, înmatriculat în Hunedoara, condus de S.L., de 45 de ani.

Tânărul de 25 de ani, domiciliat în Pețelca, județul Alba a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,79 mg/l alcool în aerul expirat. În urma accidentului, G.L a suferit leziuni corporale ușoare şi a fost transportat la spitalul din Aiud pentru îngrijiri medicale.

Tânărul nu purta vestă reflectorizantă și nici bicicleta nu era semnalizată corespunzător.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 18.59, pe strada Tudor Vladimirescu din Aiud, G.L., de 25 ani, din localitatea Pețelca, judeţul Alba, în timp ce se deplasa pe lângă  bicicletă, din cauza neatenţiei și datorită faptului că era sub influenţa alcoolului, s-a dezechilibrat, a căzut pe partea carosabilă şi a fost acroşat de un autotractor care se deplasa pe sensul Aiud – Alba Iulia.

În urma testării celor implicaţi în accident cu aparatul etilotest, pentru conducătorul auto a rezultat că nu era sub influenţa alcoolului în vreme ce pentru victimă a rezultat valoarea de 0,79 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului, G.L. a suferit leziuni corporale uşoare, rămânând sub supraveghere medicală în Spitalul Municipal Aiud.”

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax