Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Biciclist decedat într-un grav accident la ieşire din localitatea Crăciunelu de Jos. Vinovatul a fost arestat pentru 29 de zile

Publicat

Un biciclist a fost accidentat grav, sâmbătă seară, la ieşire din localitatea Crăcinelu de Jos înspre Bucerdea Grânoasă. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani a fost lovit de un autoturism, iar în ciuda eforturilor medicilor de pe ambulanţă de a-l resuscita, a decedat.

Vinovat de teribilul accident este un tânăr de 26 de ani care conducea maşina Dacia 1310 care l-a acroşat pe bărbat. Victima, Daniel George C, se întorcea de la muncă în momentul în care a fost lovit din spate de autoturism. Bărbatul s-a prăbuşit la pământ şi s-a lovit la cap. Leziunile i-au fost, din nefericire, fatale.

Tânărul responsabil de accident a fost supus etilotestului, care a relevat faptul că acesta se afla sub influenţa alcoolului. Poliţiştii au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, iar Judecătoria Blaj a decis arestarea preventivă pentru 29 de zile.

Bărbatul decedat era tatăl a 5 copii.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la data de 7.04.2012, ora 21.45, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe strada Bucerzii din comuna Crăciunelu de Jos, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Echipa operativă deplasată la faţa locului, a constatat că P.V., de 26 de ani, din comuna Şona, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Crăciunelu de Jos – Bucerdea Grânoasă, l-a acroşat pe un bărbat de 42 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, care circula pe o bicicletă, în aceeaşi direcţie de mers.

În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni corporale grave şi a decedat.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 1,21 mg/l alcool pur în aer expirat, ulterior fiind condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, 8.04.2012, a fost prezentat Judecătorie Blaj care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui autoturism de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax