Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Biciclist în vârstă de 11 ani, accidentat de o mașină în Sebeș. A fost transportat de urgență la spital

Publicat

Un biciclist a fost accidentat vineri după-amiază, în Sebeș pe strada Viilor. Este vorba despre un minor în vârstă de 11 ani, care a fost transportat de urgență la spitalul din Sibiu.

Potrivit IPJ Alba, copilul a ieșit de pe trotuar, nu s-a asigurat și a ajuns în fața mașinii care se afla în deplasare, fiind acroșat de aceasta. Minorul a suferit leziuni, dar în momentul în care a fost preluat de ambulanță se afla în stare de conștiență.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „un minor de 11 de ani, din Municipiul Sebeș, județul Alba, în timp ce circula cu bicicleta pe trotuarul străzii Viilor, pe direcția de mers Sibiu-Sebeș, s-a angajat în traversarea părții carosabile pe bicicletă, fără să se asigure și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de L.G.D. de 29 de ani, din comuna Galda de Jos, județul Alba.

În urma producerii accidentului, minorul a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat ulterior la Spitalul Judeţean Sibiu – Secţia chirurgie pediatrică, pentru investigații și tratament de specialitate.

Față de L.G.D., cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax