Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Biciclist accidentat pe Calea Moţilor din Alba Iulia, după ce un şofer neatent i-a deschis portiera în faţă

Publicat

Duminică, în jurul orei 12.00, pe Calea Moţilor din Alba Iulia, un biciclist a fost lovit în trafic, după ce a intrat în portiera unui Matiz, pe care şoferul neatent i-a deschis-o, brusc, în faţă.

Maşina staţiona în momentul incidentului, iar biciclistul – D.R., în vârstă de 42 de ani – nu mai avut cum să evite impactul. A suferit o contuzie în zona capului şi şi-a pierdut cunoştinţa. Şi-a revenit la spital, unde a fost transportat de urgenţă, cu o ambulanţă.

Şoferul Matiz-ului este medic. Poliţiştii cercetează condiţiile exacte de producere a accidentului.

Reprezentanţii IPJ Alba au făcut următoarele precizări: „La data de 21.08.2011, ora 11.50, pe strada Calea Moţilor din municipiul Alba Iulia, M.M.T., de 64  de ani, din Alba Iulia, în timp ce staţiona cu un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la deschiderea portierei din stânga faţă şi l-a acroşat pe un bărbat de 42 de ani din Alba Iulia, care circula regulamentar, pe bicicletă, în direcţia Cetate – Centru.

In urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni uşoare, fără a rămâne internat în spital. Atât conducătorul auto, cât si biciclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a indicat, în ambele cazuri, o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cristi

    luni, 22.08.2011 at 06:09

    Asta si neacordarea de prioritate sunt niste ucigasi. Atentie la motocicilisti si biciclisti. Am patito si eu zilele trecute dar nu chiar asa grav.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax